info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Acer Sunt 668 produse.

PIESE DE SCHIMB PENTRU NOTEBOOK-URI ACER - DISPLAY-URI LCD, TASTATURI, BATERII, ÎNCĂRCĂTOARE, CONECTORI ȘI ALTELE.                 

ACER

Acer are o tradiție de peste treizeci de ani pe piața IT. Acer este cea mai mare companie asiatică dintotdeauna, și, în domeniul tehnologiei calculatoarelor, aceasta este a patra cea mai mare din lume. Compania Acer a fost fondată în 1976 și, de la echipa inițială de unsprezece membri, a crescut până la proporțiile gigantice de astăzi și a câștigat popularitate în întreaga lume. Notebook-urile de la producător Acer sunt cunoscute pentru raportul excelent între performanță și preț, și nu în zadar, sunt unele dintre cele mai populare notebook-uri din Europa. Pe piața europeană puteți întâlni produsele Acer sub numele de HP sau DELL. În 2001, divizia de comunicații și multimedia, care poartă numele de BenQ, s-a separat, iar Acer s-a concentrat exclusiv pe producția de notebook-uri, calculatoare și monitoare LCD.

PIESE DE SCHIMB ACER

În prezent purtăm noebook-urile cu noi tot timpul și, prin urmare, nu este ceva neobişnuit, că avându-le mereu asupra noastră, anumite părţi ale acestora se deteriorează. Chiar și în astfel de situații, compania este gata să ofere o gamă largă de piese de schimb de marcă Acer. Fie că aveți nevoie de afișaj de rezervă, tastatură sau baterie pentru dispozitivul dvs. Acer - aici veți găsi toate piesele de schimb Acer la prețuri avantajoase.

DISPLAYE ACER

Doriţi să înlocuiţi afișajul notebook-ului dvs. Acer? Vă îngrijorează fisurile sau pixeli defecți? Alegeți un afișaj de rezervă Acer din oferta noastră și bucurați-vă din nou de o imagine perfectă! Selectați, pur și simplu, modelul notebook-ului dvs. și veți vedea numai afișaje LCD adecvate pentru notebook-urile Acer. Deși Acer produce propriile display-uri LCD, în notebook-urile proprii de multe ori instalează afișaje de la alți producători. Prin urmare, display-uri de înlocuire pentru notebook-uri Acer nu sunt, cu orice preț, de la Acer. Cu toate acestea vorbim despre afișaje LCD de rezervă, care, în plus, vă vor încânta cu prețul favorabil și termenul de garanție de doi ani.

TASTATURĂ DE REZERVĂ ACER

Tastatura - ca cea mai utilizată parte a notebook-ului - este adesea supusă la deteriorarea manuală și uneori este timpul să o înlocuiți. Luați-vă adio de la literele care lipsesc și de la firimiturile în tastatură și cumpărați-vă o tastatură de rezervă pentru notebook-ul dvs. Acer. Puteți achiziționa tastatura Acer pentru toate modelele de notebook-uri, și vă puteți bucura de calitate și compatibilitate.

BATERII DE REZERVĂ ŞI ÎNCĂRCĂTOARE ACER

Doriți ca notebook-ul dvs. Acer să reziste fără alimentare la fel de mult timp cât înainte? Atunci, după un timp, trebuie să achiziționați o baterie Acer de înlocuire. Dar decât bateriile ieftine, fără brand, cumpărați baterii reîncărcabile Acer din gama noastră, pe care le puteți obține la prețuri avantajoase. În afară de baterii, oferim și adaptoare de rezervă Acer pentru toate notebook-urile Acer. Dar fie că încărcătorul original nu funcționează, fie că doriți unul nou pentru călătorii, alegeți încărcătorul de schimb Acer din oferta noastră.

Afișează următoarele 10 articole