info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

HP Compaq Sunt 315 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

HP

Bill Hewlett și Dave Packard au înființat compania Hewlett-Packard în 1939. Și marele ei succes a fost prefigurat de unul dintre preimele sale contracte, respectiv, acela cu studioul Walt Disney.

Până în anii 1990, a produs articole electronice fără a acorda o atenție specială agriculturii și industriei. Treptat, producătorii HP au început să se extindă pe piețele europene și asiatice, iar în 1966 au intrat și în industria calculatoarelor. În 1970 renumita revista Wired a desemnat HP ca fiind prima companie care produce computere personale în masă. În prezent, compania HP se numără printre liderii mondiali în producția și dezvoltarea de computere, notebook-uri și piese electronice. Oferă soluții informatice complete și accesibile pentru pentru gospodării și întreprinderi de toate dimensiunile.

Piese de schimb HP

Chiar dacă notebook-urile HP sunt renumite pentru calitatea lor, există situații în care unele componente ale acestuia se deteriorează și trebuie înlocuite pentru a menține funcționalitatea dispozitivului. Nu trebuie să aruncați notebook-ul imediat, este de ajuns să cumpărați o piesă de schimb corespunzătoare și notebook-ului HP va funcționa ca mai înainte. În gama largă de piese de schimb oferite de HP, puteți găsi totul, de la tastatură, până la afișaje, încărcătoare sau baterii. Și toate componentele HP originale pot fi achiziționate la prețuri rezonabile - verificați!

LCD displaye HP               

Chiar dacă notebook-ul HP, pe care îl folosiți, are afișajul crapat sau pixeli defecți, nu trebuie să căutați imediat unul nou. Pur și simplu înlocuiți afișajul! Display-urile de rezervă HP se pot cumpăra cu toate dimensiunile ecranului, chiar și cu finisaj mat sau lucios. Selectați doar modelul și tipul notebook-ului din meniu și veți vedea o listă cu oferta display-urilor de rezervă HP direct pentru calculatorul dvs. Nu riscați deteriorarea calculatorului prin instalarea de piese de schimb neoriginale și achiziționați mai degrabă un afișaj de înlocuire HP pentru un preț avantajos și o garanție de doi ani!

Tastatura de rezervă HP

Tastatura folosită frecvent și intens, cel mai adesea, se deteriorează. Dacă aveți probleme cu literele lipsă sau nefuncționale, cumpăraţi-vă o tastatură de rezervă și HP și folosiți din nou notebook-ul dvs. la fel ca mai înainte. Tastaturile de înlocuire HP pot fi achiziționate pentru toate modelele de notebook-uri HP și la prețuri accesibile!

Baterii de rezervă şi adaptoare HP

Notebook-ul dvs. nu rezistă prea mult fără conectare la sursa de energie? Apoi a venit vremea să cumpăraţi o baterie HP de rezervă. Baterie de schimb HP vă asigură că notebook-ul dvs. va fi precis ca un ceas elveţian; veți aprecia acest lucru şi atunci când lucrați cu notebook-ul pentru o perioadă lungă de timp fără o sursă de alimentare - baterie încărcată de rezervă este întotdeauna necesară, nu? Tot necesar este şi încărcător de schimb HP, care înlocuieşte adaptorul defect, sau vă scuteşte de a purta tot timpul cu dvs. un adaptor de rezervă. Alegeți dintr-o selecție largă de adaptoare HP - vă face viața mai ușoară!

Afișează următoarele 10 articole