info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Sony Vaio Sunt 218 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

SONY VAIO

Dupa cum sugereaza si numele, compania Sony VAIO este o o filială a unei firme gigant (la fel ca comp. Acer), care se ocupă de electronică, și anume a companiei Sony. Deși astăzi compania este cunoscută sub această denumire, numele actual utilizat este Vaio Corporation. Compania este, în contextul istoriei sale, relativ tânără, a fost înființat în 1996, la fel ca sucursala Sony, care deține doar 5% din acțiunile companiei.

Produsele cheie şi evoluţia acestora

De-a lungul timpului, a fost doar un singur produs principal, notebook-ul Sony VAIO, care utilizează afișaje LCD de cea mai bună calitate - un afișaj care este încă în uz. Mai târziu, însă, a avut loc o schimbare generală în abordarea companiei, care a început treptat să se extindă de la zona notebook-urilor la alte zone, folosind nu numai adaptoare grafice și surse. Mai presus de toate, sunt dispozitive mobile care sunt distribuite în prezent la nivel mondial. Activitatea de producție în domeniul calculatoarelor nu a fost complet anulată.  Astăzi pot fi achiziționate sub forma unor modele populare cum ar fi Sony VAIO FIT 15E sau Sony VAIO PRO13 în principal în Japonia. În plus, compania rămâne un furnizor strategic, în industria pieselor de schimb, de la componente mai mari la articole mici, cum ar fi tastaturile.

Soluţii proprii legate de sistemul operaţional

 Nu au fost numai dispozitive de calitate și unice, în ceea ce privește caracteristicile tehnice, notebook-urile Sony VAIO au excelat și prin utilizarea propriului centru media, care a fost, de asemenea, asociat cu computerele desktop. Acest lucru a permis, în mod logic, folosirea propriilor soluții și propriilor instrumente, în special pentru divertisment, dar și pentru activități obișnuite. Bateriile şi acumulatoarele au avut şi ele impact asupra calității; reușeau să funcționeze ore îndelungate fără a utiliza încărcătorul. Cele mai recente notebook-uri sunt livrate exclusiv cu sistemul de operare Windows 8.

Afișează următoarele 10 articole