info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Asus Sunt 674 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

 

Producătorul internațional taiwanez de calculatoare și produse electronice de consum ASUS, denumirea completă ASUSTeK Computer Incorporated, a intrat pe piață în 1989. La puțin timp după înființarea sa, ASUS a ajuns în topul liderilor mondiali, loc pe care îl deține până astăzi.

De la înființare, ASUS și-a păstrat credo: Inovație inspirațională - Îmbunătățire continuă. Reacționează la cerințele reale ale utilizatorilor, în mod constant vine cu idei noi și nu ține evidența tendințelor actuale, ci le oferă imediat. Un exemplu poate fi conceptul revoluționar al mini-notebook-urilor compacte și ușoare, cu care producătorul ASUS a fost primul pe piață.

Piese de schimb Asus

În ciuda calității superioare a produselor ASUS, uneori este necesar să cumpărați un afișaj de schimb, baterie sau altă piesă de schimb. Principiul este următorul: decât piese ieftine non-originale, mai degrabă, alegeți piesele de schimb ASUS, pentru a vă asigura că echipamentul dvs. continuă să funcționeze fără probleme. Piesele de schimb ASUS pot fi achiziționate la un preț accesibil - asigurați-vă!

Displaye LCD Asus        

Căutați un afișaj de rezervă pentru notebook-ul Asus? V-ați săturat să vizionați filme peste pixeli defecți sau fisuri? În oferta noastră veți găsi o gamă largă de afișaje de înlocuire ASUS, pentru o gamă largă de dispozitive – tot ce trebuie să faceți este să selectați modelul notebook-ului, de al cărui display aveți nevoie. Aveți posibilitatea să alegeți între variantele glossy și matte / lucioasă și mată/ și, beneficiați de o garanție de 2 ani la toate modelele de display ASUS LCD.

Tastatură de rezervă Asus

Aveţi probleme cu literele lipsă de pe tastatura notebook-ului Asus, notebook altfel pe deplin funcțional? Nu lăsați notebook-ul să limiteze timpul şi ritmul lucrului, cumpărați-vă o tastatură de rezervă ASUS. Tastaturile de rezervă ASUS se potrivesc la multe serii de notebook-uri - introduceți doar modelul dvs.! Pentru tastaturil Asus, la fel ca pentru toate piesele de schimb ASUS, beneficiați de o garanție de 2 ani.

Baterii de rezervă şi încărcătoare ASUS

Deși notebook-urile ASUS se numără printre cele mai bune de pe piață, bateriile și adaptoarele ASUS sunt piesele de schimb cele mai frecvent necesare. Aici veți găsi o gamă largă de baterii și încărcătoare ASUS, care vor avea grijă de funcționarea fără probleme a notebook-ului dvs. Puteți obține încărcătoare ASUS și baterii originale de înlocuire ASUS la prețuri avantajoase și de cea mai bună calitate.

Afișează următoarele 10 articole