info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

IBM Lenovo Sunt 190 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

LENOVO

Sub numele abreviat Lenovo se află de fapt denimirea întreagă: Lenovo Group Limited. Acesta este numele întreg al companiei care se află în prezent nu numai în China, ci și în Statele Unite ale Americii. Rădăcinile se află în China, unde compania a fost înființată în 1984. Numele său este asociat cu istoria sa; inițial a fost cunoscută sub numele de Legend, firmă care producea în special piese de schimb. Primele două litere ale acestui nume original împreună cu "novo" au dat naștere numelui unei companii noi, cu mari ambiții. La fel ca și în cazul Acer.

Conexiuni cu alte companii de primă importanţă

Încă de la lansarea sa, Lenovo a încercat să creeze una dintre cele mai cunoscute companii de tehnologie IT. I-au ajutat nu numai produsele cum ar fi tabletele Lenovo sau notebook-urile Lenovo cu ecran LCD de ultimă oră - afișajul de cea mai bună calitate, dar, desigur, achizițiile-cheie ale concurenților firmei. În 2005, Lenovo a achiziționat divizia IBM, devenind cel mai mare producător de calculatoare, nclusiv componente precum tastaturi și resurse. Mai târziu, compania a preluat și divizia Motorola Mobility, pe care a cumpărat-o de la Google. Printre altele, au existat și speculații asupra cumpărării mărcii Vayo - adică a noilor notebook-uri Sony care au astăzi baterii – acumulatoarede ultimă generație.

Ce produse LENOVO oferim?

Am menționat deja două dintre ele, dar merită cu siguranță să prezentăm cele mai populare variante. Acestea includ unicul și cel mai renumit comprimat Lenovo Yoga, care servește ore îndelungate fără a fi nevoie de un încărcător. Din acest segment, putem trece fără probleme la telefoanele mobile, unde atrag atenţia produsele Lenovo A850 sau Lenovo P780. Aici, telefonul mobil Lenovo, ca multe alte produse, este întotdeauna o garanție a tehnologiei de vârf și a calității maxime. Calitatea este semnul distinctiv al comaniei încă de la începuturile sale, când aceasta producea numai adaptoare și alte componente mici.

Afișează următoarele 10 articole