info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Toshiba Sunt 356 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

TOSHIBA

Toshiba este o corporație multinațională înființată în Japonia, care în trecut, dar și acum, la fal ca și comp. Acer, decide trenduri diferite, în principal în domeniul bunurilor de consum, dar și în infrastructură sau componente electronice, inclusiv adaptoare, surse, precum și piese de schimb. Din punctul de vedere al mărimii și al succesului, Toshiba este cel mai mare producător de calculatoare din lume. În clasament sunt contorizate atât calculatorul desktop clasic, cât și notebook-ul Toshiba. Interesant, în toată existenţei companiei, este cu siguranță faptul că, originile companiei datează din 1975, dar Toshiba, așa cum o știm astăzi, a fost înființată în 1939 prin fuziunea cu o altă firmă din domeniu. Astăzi, numărul angajaților depășește 200.000, iar cifra de afaceri este de aproape 6.500 miliarde de yeni.

Gamă largă de produse

După cum am menționat, elemente cheie pentru companie au fost atât lucrurile mărunte, tastaturile, în special, cât și calculatoarele și notebook-urile, pe care le-a furnizat pe piață în mai multe rânduri. Cea mai cunoscută a fost seria Toshiba Satellite, care a fost asociată cu calitate, performanță superioară și durabilitate, asigurate de bateriile de ultimă generație - baterii reîncărcabile, precum și încărcătoare de înaltă calitate, cu certitudinea livrărea rapide a energiei. Sinonimul calităţii a fost rata minimă de defecțiuni, astfel încât serviciul Toshiba, în acest sens, a reparat doar defecte minore. Astăzi, oferta este extinsă şi include tablete, drive-uri externe, imprimante, televizoare sau camere de luat vederi. Multe dintre ele folosesc în continuare display-ul LCD - afișajul, care a existat de la bun început.

Sub brandul propriu                

Deși un număr de producători din segmentul tehnologiei de calcul furnizează numai piese către alți producători, această companie livrează produse clienților finali sub numele său de marcă. Piese de schimb Toshiba se pot lăuda cu aceeași denumire; ele sunt, la fel ca și produsele finale, distribuite prin intermediul agenției oficiale a Toshiba.com

Afișează următoarele 10 articole