info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Dell Sunt 650 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

DELL

Compania Dell, numele complet al companiei fiind de fapt Dell Inc., cu siguranță nu are nevoie să fie orezentată în nici un fel utilizatorilor de calculatoare. Este o companie stabilă și bine-cunoscută care operează în întreaga lume. A fost înființată la 4 noiembrie 1984 în Texas. De la bun început, a fost asociată cu segmentul de procesare. În primul rând pe computerele clasice, care includeau resurse de calitate sautastaturi, mai târziu un notebook-urile Dell, și în prezent compania se evidenţiază în lumea smartphone-urilor. Compania utilizează experiența, care o conectează cu afișajele LCD; afișajul mobil este pur și simplu fundația.

Reprezentată pe plan mondial

Probabil nu există o țară în care compania să nu aibă o reprezentanţă. Bineînțeles, o putem găsi și la noi, sub denumirea Dell.cz. Produsele se găsesc atât în noul segment de bunuri, cât și în segmentul de mâna a doua (care include notebook-uri Dell renovate) sau în secțiunea piese de schimb. Numărul actual al angajaților Dell este de aproape 110 000 de persoane, ceea ce face compania să fie un gigant, asemănător cu Acer.

Gamă largă de produse

Dacă începem cu cele mai utilizate produse pe care compania le livrează pe piață, este clar că acestea sunt notebook-urile. În acest sens, este cu siguranță cunoscută pentru Dell Inspiron sau Dell Latitude, care au, printre altele, baterii top-of-the-line şi baterii reîncărcabile. Dar compania are locul ei și în lumea netbook-urilor, imprimantelor, perifericelor și scanerelor, dar include și adaptoare. Zona care pentru Dell este relativ nouă, este a smartphone-urilor sau televizoareloe. Compania oferă soluții profesionale și  în domeniul serverelor sau al memoriilor electronice.

În plus față de produsele complete, acesta furnizează, de asemenea, o gamă largă de piese de schimb folosite de serviciul Dell, care este reprezentat în zeci de locații din țara noastră. Gama de piese de schimb este utilizată și pe computerele renovate Dell; datorită acestui lucru, pe piața noastră putem întâlni şi piese mai vechi care încă funcționează în mod fiabil, chiar și fără a fi nevoie constantă de încărcător. Și acesta este un exemplu perfect de calitate a brandului.

Afișează următoarele 10 articole