info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Fujitsu Siemens Sunt 80 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

FUJITSU

Compania Fujitsu a fost fondată în Japonia în 1935. De aceea, în domeniul electronicii și al tehnologiei calculatoarelor se poate număra printre companiile care au o tradiție îndelungată și, bineînţeles, și experiență. În prezent, Fujitsu are o cifră de afaceri de aprox. 50 de miliarde de dolari, ceea ce o face un partener foarte puternic în domeniul produselor care sunt legate de tehnologiile IT, la fel ca firma Acer. Compania încearcă să implementeze nu numai segmentul clienților finali, dar și sferei de afaceri. Întrucât societatea însăși a fondat mai târziu mai multe filiale, trebuie să spunem că portofoliul de produse de astăzi este, de asemenea, legat de sectorul telecomunicațiilor, care include diferiți adaptori, microelectronică sau climatizare - un exemplu perfect este aparatul de aer condiționat Fujitsu, care este o sursă de temperatură perfectă.

În mai mult de 70 de țări din lume

În prezent, Fujitsu operează în peste 70 de țări din întreaga lume şi are peste 185.000 de angajați. Se situează pe locul patru în clasamentul companiilor IT. În special, practicile și tehnologiile inovatoare au un impact asupra succesului. Acestea s-au reflectat nu numai în calculatoarele clasice oferite, dar sunt, de asemenea, reprezentate şi de notebook-uri Fujitsu, care au afișaje LCD de top – display-ul, pe scurt, este una dintre cele mai importante piese. " The possibilities are infinite " este sloganul acestui brand, dar şi calea pe care o urmează. El spune clar că posibilitățile sunt nelimitate. Sloganul este completat de un mic logo al celor opt orizontale, care, împreună cu literele J și I, a devenit unul dintre simbolurile companiei, care este specializată și în obiecte mici, cum ar fi tastaturile.

Ce oferă compania?

După cum am menționat deja, actualul model emblematic este notebook-ul Fujitsu. Printre cele mai cunoscute sunt Fujitsu Lifebook A512, Fujitsu Esprit sau Fujitsu Lifebook AH531, care oferă baterii şi acumulatori. Datorită sinergiei cu un partener nu mai puțin strategic, în 1999, a fost creată o filială a Fujitsu Siemens, vare a creat dispozitivul Fujitsu Siemens Amilo, cu capacitate de lungă durată, deci fără nevoia de un încărcător. În plus față de produsele finale, sunt disponibile și piese de schimb Fujitsu, precum și facilități excelente pentru utilizatorii de calculatoare, care oferă aproape orice fel de serviciu pentru notebook-uri Fujitsu.

Afișează următoarele 10 articole