info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Microstar MSI Sunt 3 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

MSI

Compania cunoscută sub numele de MSI nu are nevoie de o prezentare specială persoanelor în cunoştiinţă de cauză în domeniul IT. Este o companie cu origini în China, iar numele ei exact este Micro-Star International. De la înființarea sa în 1986, compania a fost un producător de hardware de calculator. Articolele specifice cu care compania a cucerit lumea sunt cu siguranta plăcile de bază şi adaptoarele lor. Printre ele se numără atât calculatorele desktop, cât și notebook-urile MSI. În plus față de această gamă, mai sunt și produsele de rețea, tastaturi, servere sau chiar articole electronice de consum. Asta în afară de piesele de schimb MSI.

Compatibilitatea şi dezvoltarea inovativă

Motivul pentru care acest producător a devenit o alegere bine-cunoscută și de înaltă calitate în domeniul tehnologiei computerelor este, printre altele, acela că plăcile de bază erau compatibile atât cu procesoarele AMD, cât și cu procesoarele Intel. Acestea au oferit suport pentru soluții multi-GPU și, desigur, suport pentru diferite plăci grafice în general, permițând astfel utilizarea diverselor afișaje LCD – la momentul respectiv fiind cele mai căutate displaye. În acest sens, compania a traversat o dezvoltare semnificativă și astăzi este mândră de propria sa tehnologie Dual Core Cell.

Pe plan mondial

Compania este cunoscută pe tot mapamondul; deși centrul de dezvoltare și instalațiile de producție se află în China, produsele sunt distribuite în întreaga lume. Compania este reprezentată și la noi sub numele MSI.cz (la fel ca și comp. concurentă Acer). Ca atare, putem achiziționa cu ușurință atât notebook-uri cu baterii de cea mai bună calitate - atât baterii cât și încărcătoare, cât şi calculatoare cu acest brand. Şi piese de schimb MSI sunt ușor disponibile. Acestea sunt, ca de fapt întreaga gamă, de calitate cu adevărat superioară.

Afișează următoarele 3 articole