info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

BenQ Sunt 25 produse.

subcategorii

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

BENQ

Compania BENQ nu are nevoie să fie prezentată în mod special utilizatorilor tehnologiei de calcul, de consum și de comunicații - cunoscută sub numele de Acer. Este o companie care a fost înființată destul de recent, în 2007. În contextul titlului, BenQ este o companie taiwaneză fondată de o altă companie, și anume Qisda. În trecut BENQ a folosit numele respectiv, atunci când a produs baterii - acumulatoare și încărcătoarele aferente. Cu toate că originea companiei pare mai complexă, gama de produse este simplă și clară în această direcție.

De la produse speciale la piese de schimb

În legătură cu oferta, este cu siguranță necesar să începem cu cele mai populare opțiuni, cu care compania ajunge pe piața mondială. Acestea sunt camerele de luat vederi, între care se evidenţiază modelul pilot G1 BenQ. În gama de produse ocupă un loc de frunte şi proiectorul BenQ, îmreună cu alți adaptori de imagine, care pot fi utilizați în sfera privată, de stat, dar și în sfera școlară. Faptul că firma a decis să concureze cu alte companii, este dovedit de fotocamera de acțiune BenQ SP2.

Dacă revenim la sfera tradițională, este necesar să spunem că gama de produse se bazează pe display-ele LCD - afișaje pentru notebook-uri, PC-uri și telefoane mobile, cu care se mândrește telefonul mobil BenQ f5 sau monitorul BenQ pentru computerele desktop. În afară de acestea gama mai include și televizoare cu plasmă, imprimante, playere muzicale sau notebook-uri, netbook-uri și piese de schimb sau tastaturi conexe.

SIEMENS ȘI QISDA

În prezent, compania nu este doar o divizie separată, deoarece, așa cum arată produsele în sine, aceasta se extinde constant. Un exemplu este compania mamă Qisda, care se concentrează pe dezvoltarea de produse electronice, cum ar fi resursele, și divizia mobilă Siemens, pe care BenQ a cumpărat-o în 2005.

Afișează următoarele 10 articole