info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Packard Bell Sunt 148 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

PACKARD BELL

Faptul că cei mai mari producători de calculatoare și componente de calculator fondează filiale de profil, nu este nimic neobișnuit. Una dintre ele este compania olandeză Packard Bell, care face parte  din gigantul Acer. Deși numele Packard Bell datează din 1926 și este legat de o companie producătoare de echipamentele radio, compania actuală, care folosește alte resurse, a fost fondată mai târziu, respectiv în 1986. Moivul constituirii acesteia este clar: satisfacerea cerinţelor clienților pentru anumite bunuri, inclusiv diverse adaptoare și echipamente informatice. Printre cele mai cunoscute produse actuale se numără, desigur, notebook-ul Packard Bell.

Alternativă ieftină la produsele convenționale

Cererea clienților, menționată mai sus, a fost asociată în principal cu prețul scăzut, în special în SUA și Canada. Exemplu ideal sunt display-ele LCD - afișaje cu costuri și consum de energie reduse. Aici firma își producea calculatoarele până în anul 2000, după care și-a mutat activitățile în Europa și Africa, unde şi-a câştigat o faime asemănătoare cu cea de peste ocean. Acest lucru se datorează în principal produselor cum ar fi notebook-ul Packard Bell Easynote sau Packard Bell Dot S. Oferta a fost completată de o gamă largă de componente individuale, cum ar fi tastaturile, care s-au transformat în înlocuitori mulțumită lui Packard Bell.

Schimbul de proprietari

Deși compania a fost înființată ca un antreprenor independent, pe parcursul existenței sale a schimbat mai mulți proprietari. Așa cum am menționat, acum compania Packard Bell este deținută de Acer. În trecut, în anii 1990, a fost, de exemplu, producătorul NEC, care s-a aflat în spatele ei aproape întreg deceniul. Ceea ce trebuie remarcat este faptul că numele nu are nimic de-a face cu gigantul Hewlett Packard, similaritatea cuvântului este într-adevăr numai aleatorie. Producătorul nu a aspirat niciodată la afaceri cu această companie. Acesta produce componentee proprii, baterii -acumulatoare, încărcătoareși alte produse competitive.

Afișează următoarele 10 articole