info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Advent Sunt 29 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

Advent

Compania Advent nu face parte dintre producătorii, care pe piața noastră şi-au consolidat un renume, la fel ca în țara sa de origine, care este Marea Britanie. Aici este în primul rând considerată a fi distribuitoare de diverse articole de calculator, începând cu cele clasicice, și anume adaptoare sau notebook-uri. Sortimentul include şi computerele desktop clasice sau diverse dispozitive periferice, ca, de exemplu, LCD displaye - afișajul monitorului pe care îl urmăriți. În mod similar, facem referire şi la webcam-uri, mouse-uri de calculator, tastaturi sau alte accesorii pentru ambele computere clasice și notebook-uri. Totul este completat de tablete.

A avea brandul propriu                              

O caracteristică foarte interesantă a companiei Advent este aceea că funcționează cu cei mai importanți producători de tehnologie de calculator, cum ar fi Lenovo, Dell, HP, precum și Acer sau Toshiba. Tocmai datorită acestei legături strânse, compania Advent își poate oferi produsele sub propria sa marcă, şi asta fără a afecta calitatea sau fiabilitatea produselor oferite – articolele  reprezintă exemplul ideal. Bineînțeles că există și service ulterior, atât în timpul garanției, cât și după garanție.

 O gamă largă de piese de schimb

Datorită interconectării cu anumiţi producătorii, compania Advent poate livra pe piața mondială de calculatoare o întreagă serie de diverse piese de schimb. Compania are reprezentanţe în multe țări europene, atât între furnizori, cât și  între nenumărate centre de service, care nu numai că vând produse Advent, dar, bineînțeles, le folosesc și pentru reparații sau schimb. Exemplul ideal este bateriile - acumulatorii pentru notebook-uri. Asta împreună cu încărcătoare și alte accesorii. Chiar și pentru produsele din acest segment, compania, în procesul de producție, se bazează pe calitatea de prim rang a bunurilor livrate.

Afișează următoarele -1 articole