info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

eMachines Sunt 81 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

EMACHINES

Numele eMachines aparţine unei firme, în spatele căreia se află o companie de calculatoare majoră, Acer. Compania a fondat acest nou excednt cu un singur scop, acela de a crea o gamă de computere și notebook-uri low-end, destinate unor grupuri de persoane cu venituri mici și, prin urmare, cereri mai mici asupra performanței globale. Cu toate acestea, componente cum ar fi tastaturi, baterii - baterii reîncărcabile și încărcătoare satisfac nevoile calitative.

Compania a fost fondată în 1998, când ideea a început să se realizeze. Primele calculatoare eMachines au fost evaluate la aproximativ $ 400, $ 500 și $ 600. Acestea erau prețuri care, în acest sens, nu aveau concurență.

Până în 2012

Faptul că firma a fost un excedent relativ mic este demonstrat și de numărul mic de angajați, aproape 150, în special în posturi de producție. Cu toate acestea, eMachines a reușit să producă și să vândă 1-2 milioane de computere pe an. Și, bineînțeles, în întreaga lume, datorită rețelei de distribuție deja răspândite Acer. Legat de acest lucru este faptul că clienții puteau utiliza și serviciul Acer eMachines, în cazul în care un anumit aparat prezenta defecte. Piesele de schimb și, desigur, rețeaua de centre de service sunt încă disponibile, chiar dacă această ramură şi-a încetat operațiunile în 2012. Nu este o problemă să obţineţi resurse, adaptoare sau orice altceva.

Notebook-urile care au dominat

Mai presus de toate, a fost notebook-ul eMachines, care a dominat industria de calcul cu prețul său. Din păcate, datorită bunurilor cu costuri reduse, Acer a dobândit o reputație destul de proastă. Cu toate acestea, dispozitivele precum eMachines E525, eMachines E640 și eMachines E442 se numărau printre opțiunile foarte bune în ceea ce privește utilizarea standard, de birou. Dispuneau de displaye LCD de calitate, care îndeplineau un anumit standard. Și prețul pieselor de schimb Acer eMachines a fost unul dintre cele mai ieftine, ceea ce a sporit considerabil popularitatea notebook-urilor și a calculatoarelor.

Afișează următoarele 10 articole