info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Alienware Sunt 57 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

ALIENWARE

Istoria Alienware a început în 1996, când fondatorii acesteia, Alex Aguila și Nelson Gonzalez, au decis să lanseze o afacere pentru a produce, vinde și distribui componente și piese de schimb pentru calculatoare, cum ar fi monitoarele LCD – display-ul monitorului. Faptul că a fost un pas în direcția cea bună, s-a dovedit foarte devreme, deoarece compania a lucrat îndeaproape cu un binecunoscut producător de calculatoare Dell, cel mai mare concurent al companiei Acer.

În acest sens, Alienware a furnizat componentele necesare pentru producția de computere și, ulterior, pentru notebook-uri. Gama principală de produse a inclus microprocesoare, vândute sub marca AMD, dar și dispozitive de indicare, ca de pildă, tastaturile.

Subsidiară a comp. Dell

În 2006, însă, Alienware a încetat să mai fie un simplu furnizor, deoarece Dell a cumpărat compania, aceasta devenind astfel a doua dintre filialele sale. Planurile originale au rămas în continuare aceleași, și anume producția de componente de înaltă calitate, de unde făceau parte încărcătoarele ALIENWARE, dar, desigur, şi piesele de schimb, în special pentru tehnologia de calcul a acestui producător de renume mondial. Mai târziu însă, s-a ajuns la o specificație mai restrânsă și numele Alienware a început să fie asociat cu o linie specifică de mașini de jocuri care se concentrează pe performanțe ridicate. Printre cele mai cunoscute sunt Dell Alienware x51 sau Dell Alienware Aurora. Punctul pozitiv este însă și rezistența, care caracterizează bateriile - acumulatorii.

Notebook-uri şi console

Actualul brand Allienware continuă astăzi să fie asociată cu industria jocurilor de noroc, astfel încât pe piață, pe lângă notebook-urile de ultimă oră, furnizează şi high-end console de jocuri - Alienware Alpha. A reușit, cu toate acestea, să-şi păstreze caracterul său original, care era strâns asociat cu adaptoarele. Compania este încă considerată furnizor de piese de schimb de primă clasă (resursele sunt în special cunoscute) pentru tehnologie de calcul, nu numai din atelierul Dell.

Afișează următoarele 10 articole