info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Apple Sunt 36 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

APPLE

Astăzi compania se numeşte simplu și clar Apple, dar în trecut compania se numea Apple Computer Inc. Încă de la începuturile ei este legată de numele unuia dintre cei trei fondatori, respectiv Steven Paul Jobs. Atunci când societatea a fost înființată, ceilalţi doi fondatori erau Stephen Wozniak și Ronald Wayne. A fost fondată în 1976, iar astăzi compania are 450 de sucursale, dintre care nu face încă parte Apple Store. Numărul total de angajați curenți se apropie de 100.000, ceea ce o apripie de concurenta sa, compania Acer.

Produse inovative încă de la început

Dezvoltarea societății poate fi mapată în două ramuri de dezvoltare. Prima ramură o constituie în principal computerele personale, care încearcă să concureze cu sistemul de operare Windows. Compania şi-a menţinu conceptul iniţial, dar oferta actuală include și o serie de alte produse. Cel mai renumit este cu siguranță telefonul mobil Apple iPhone, în mod special actuala emblemă, modelul Apple iPhone 6, care oferă afișaje LCD de top – pe scurt, display-ul este ceea ce contează. 

De-a lungul timpului compania a creat şi comercializat produse diferite precum tablete, în special Apple iPad sau Apple iPad mini. Totul este completat de un MP3 player cunoscut sub marca iPod. Ele vizează în principal rezistența, și astfel sunt disponibile bateriile de calitate – bateriile - acumulatori șiîncărcătoarele.

Concept și abordare unice

Ceea ce face o companie diferită de concurenții săi, este elementul său tipic, personalizat; acest lucru se datorează în primul rând abordării sale unice și adesea inovatoare. Aceasta include sistemul de operare propriu iOS, adaptoarele grafice high-end și software-ul de redare și organizare a muzicii iTunes sau setul de muzică iLife. În plus, Apple se distinge și prin calitatea produselor și a accesoriilor sale, ca tastaturile, care astăzi se numără printre cele mai bune pe piața noastră. Acest lucru se reflectă şi în prețul, care se situează în segmentul de prețuri ridicate, după cum arată site-ul oficial apple.cz. Același lucru este valabil și în cazul în care sunteţi în căutarea de piese de schimb. Același lucru este valabil și în cazul în care căutăm piese de schimb.

Afișează următoarele 10 articole