info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Gateway Sunt 100 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele

GATEWAY

Deși Gateway este o companie pur americană, aceasta nu înseamnă că se concentrează exclusiv pe această piață, unde furnizează adaptoare, resurse sau componente de calculator. Acesta acoperă, logic, atât nordul, cât și sudul continentului, dar are și o serie de filiale în Asia, inclusiv în China. O certitudine a calității serviciilor furnizate este o anumită tradiție, de vreme ce societatea însăși a fost înființată în 1985 - la acel moment producea deja prima tastatură. În câțiva ani de creștere, compania a devenit una dintre cele mai cunoscute branduri de tehnologie. Toate acestea datorită fondatorului Ted Waitt, care a reușit să-și realizeze toate viziunile.

Compania a câștigat multe premii

Faptul că Gateway se poate lăuda cu o serie de pozitive este ilustrat de numeroasele premii pe care le-a primit. Cel mai valoros dintre ele este cu siguranță cel din anul 1991, an în care a primit un premiu național pentru produsele sale. Dezvoltarea a evoluat în mod constant și unul dintre succesele a fost intrarea la bursă. Mai exact, la Bursa din New York - se întâmpla în 1997.

Cooperarea cu compania Acer

Contractul cheie pentru intreaga companie Gateway a fost cu siguranta contractul de colaborare cu marca eMachines si mai tarziu cu intreaga companie Acer, care utilizau baterii de înaltă calitate - acumulatori. Ca rezultat, acest producător se numără printre cei mai buni în computere și componentele sale sunt utilizate în notebook-urile Acer, dar și într-un număr de alte modele, cum ar fi afișajele LCD - cel mai utilizat display. Cifrele actuale indică faptul că Gateway, împreună cu Acer, este a treia companie de calculatoare din lume. Produsele pe care se concentrează în primul rând sunt calculatoarele, notebook-urile, încărcătoarele și, desigur, tehnologia de afișare sub formă de monitoare, precum și piese de schimb.

Afișează următoarele 0 articole