info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Samsung - Laptop Sunt 100 produse.

Piese de schimb pentru notebook-uri Acer - display-uri LCD, tastaturi, baterii, încărcătoare, conectori și altele.

SAMSUNG

Al treilea cel mai mare conglomerat din lume și cea mai mare companie din Coreea de Sud. Exact astfel este cunoscută compania Samsung, în prezent una dintre principalii producători de produse electronice - similar cu Acer. Cele mai renumite produse sunt, desigur, telefoanele mobile cum ar fi Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3 sau Samsung Galaxy S5. Acestea utilizează afișaje LCD de top - displaye pe care vă puteți baza. Interesant este şi faptul că, telefoanele nu sunt singurele zone cheie. Este oportun să prezentăm şi filiala numită Samsung Heavy Industries, care astăzi se clasează printre cei mai mari constructorii de nave. O altă sursă de venituri.

Începuturi - anul 1938

Este uimitor ce a putut realiza compania fondată în 1938, la începuturi o companie relativ mică, care mai târziu a început să producă zahăr, sau a oferit servicii în segmentul de asigurări. Turnura a apărut probabil în 1983, când compania a produs primul său cip de calculator și adaptoare video. De atunci a fost aproape clar care va fi una din direcțiile sale. Astăzi nu produce doar telefoane Samsung, ci și tablete, tastaturi, televizoare și alte electronice pe care le avem la domiciliu.

Lupta cu concurenţa

Deși compania este considerat una de vârf pe pieța mondială și este reprezentată în aproape toate țările din Asia, SUA și Europa, încă se luptă cu concurența. Recent, ea a depăşit compania gigantică Sony, acum se află în strânsă apropiere a companiei vizionare Apple. Pe aceasta o concurează în principal cu abordări inovatoare și cu calitatea produselor sale, care poate fi recunoscută atât în produsele finale, cât și sub formă de piese de schimb destinate acestora. Reperele pozitive sunt bateriile şi bateriile reîncărcabile. Acestea, desigur, se numără printre componentele cheie ale pieței pentru telefoane, tablete și electronice.

Afișează următoarele 10 articole