info@laptop-components.ro / luni - vineri 7:00-15:30

Sony Vaio VPC-CA2S1E Conector de alimentare pentru notebook

Conectorul de alimentare Sony Vaio VPC-CA2S1E pentru notebook, garanție 2 ani

Mărfurile nu se află în stoc
La comandă
84 Lei preț original, reducere 20%
70 Lei inclusiv TVA
59 Lei tax excl.

Cumpără


Anuntama cand este disponibil

SONY VAIO

Vă puteți baza pe noi 👍

Livrare rapidă și fiabilă de la Cargus și Fan Courier, vă puteți baza pe noi.

33844 x puncte de distribuție a mărfurilor ⭐⭐⭐⭐⭐

Expediere imediată și livrare rapidă ⭐⭐⭐⭐⭐

Garanție de returnare de 30 de zile ⭐⭐⭐⭐⭐

CONECTORUL DE ALIMENTARE PENTRU CONECTORUL Sony Vaio VPC-CA2S1E

LA CONECTORUL DE ALIMENTARE?

Conectorul de alimentare al notebook-ului este foarte important pentru funcționalitatea notebook-ului, este folosit pentru a transfera energia electrică din încărcător în notebook. Datorită puterii transferate, notebook-ul poate funcționa și reîncărca bateria.

 DC Jack pentru laptop

 

UTILITATEA CONECTORULUI DE ALIMENTARE?

Conectorul de alimentare al notebook-ului, foarte important pentru funcționalitatea acestuia, este folosit pentru a transfera energia electrică din încărcător în notebook. Datorită energiei transferate, notebook-ul poate funcționa și reîncărca bateria.

 

Conector

 


CUM SE RECUNOSC CONECTORII DETERIORAŢI?

1. Conectorul de alimentare poate fi deteriorat mecanic. Acest lucru este vizibil, conectorul deteriorat funcționează defectuos și trebuie înlocuit.


2. Conectorul poate arăta perfect, însă notebook-ul nu se încarcă. În acest caz, este bine să încercați cu altul încărcător dacă notebook-ul se încarcă sau nu. De asemenea, este bine să măsurați sau să testați conectorul într-un alt notebook pentru a evita încărcarea defectuoasă. Dacă încărcătorul funcționează dar notebook-ul nu poate fi pornit (fără baterie), aceasta poate reprezenta o defecțiune a conectorului de alimentare.

3. Notebook-ul se încarcă numai într-o anumită poziție a conectorului. Este posibil să existe o problemă cu încărcătorul sau conectorul. Din nou, cel mai bine este să testați încărcătorul într-un alt notevook sau să îl măsurați. Dacă încărcătorul este în stare bună, dar încărcarea este încă neuniformă atunci când conectorul se deplasează, defecțiunea este în conectorul de alimentare.

4. Notebook-ul poate fi pornit, funcționează, dar nu încarcă bateria. Aceasta poate fi o eroare a încărcătorului sau încărcătorul nu este proiectat pentru modelul dvs. de notebook. Dacă încărcătorul este OK, defectul poate apărea în baterie, conectorul de alimentare sau placa de bază a notebook-ului.

 

Cum pot spune dacă dispozitivul din notebook este defect?

 

SELECTAREA CONECTORULUI PENTRU NOTEBOOK?

Conectorul de alimentare din notebook poate fi căutat în funcție de modelul notebook-ului, acest conector este pentru Sony Vaio VPC-CA2S1E, iar dimensiunile conectorului pentru încărcător sunt de 5,5 x 2,5 mm. Conectorul de alimentare poate avea mai multe culori și poate fi schimbat. De exemplu, puteți înlocui conectorul galben cu albastru și invers. Nu este vorba doar de mărimea conectorului încărcătorului, dar conectorul trebuie ales în funcție de modelul notebook-ului dvs., astfel încât acesta să poată fi adăugat în notebook sau lipit pe placa de bază. Rețineți-operaţia trebuie încredințată unei persoane calificate.

 

Care conector de dispozitiv pentru a selecta pentru notebook-ul meu?

 


Proiectat pentru modelul de notebook: Sony Vaio VPC-CA2S1E

 

PARAMETRII TEHNICI:

 

Stare: Nou
Garanție: 2 ani

 
AMBALAJUL CONȚINE:

Conector de alimentare pentru notebook-ul Sony Vaio VPC-CA2S1E


Recenzie

descriere completă

Serii de modele similare